1 ?

Cosmetisch voetzorg

Mooie voeten.

Bij medisch pedicure Pondes wordt, tijdens de cosmetische voetzorg, uw huid gereinigd, gehydrateerd en conditie verbeterd. Bovendien hebben deze behandelingen een zeer ontspannen effect. Een heerlijk ruikende scrub of pakking, op basis van natuurlijke essentiële oliën, geeft een extra stimulans. Medisch pedicure Pondes werkt met het merk Peclavus en Laufwunder ; producten uitsluitend op natuurlijke basis.

Om uw doorbloeding nog meer te stimuleren, uw afvalstoffen af te voeren maar ook ter ontspanning, kunt u genieten van een voet- en onderbeenmassage. Tijdens de massage kan medisch pedicure Pondes gebruik maken van Reiki (1e en 2e graad). Deze bestaat uit rustige handopleggingen. Reiki werkt als een zachte stroom van energie die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert en in balans brengt. Overbodige blokkades worden losgemaakt en opgeruimd.

Mooie gelakte nagels zijn een echte blikvanger voor iedere voet! Medisch pedicure Pondes werkt met DEPEND. Deze nagellak is  snel droog, geeft optimale dekking, heeft een briljant glanzend kleurresultaat . Bovendien  kunt u het zelf verwijderen. Ook werkt medisch pedicure Pondes met de populaire gellak van CCO; een prachtige, langzittende,  glanzende gellak die snel uitgehard kan worden onder de ledlamp. U kunt deze lak niet zelf verwijderen. Dat kan in de praktijk.

arrow_upward